h

Nyt samarbejde med Field’s

Fra i dag kan du tage Din Bybil til shoppeturen i Field’s og parkere Bybilen på det nye Hotspot – der er etableret i forbindelse med et nyt samarbejde.

Field’s slog dørene op tilbage i 2004, og i dag er Field’s Danmarks største shoppingcenter målt på omsætning. I alt rummer centeret 145 butikker, så du finder mere end 80 tøj – og skobutikker, samtidig med at du også kan få stillet din sult hos en af de mange cafeer & restauranter eller gå en tur i Nordisk Film Biografer.
Alt i alt får du i Field’s den komplette shoppeoplevelse – alt samlet på et sted, og derfor er vi rigtig glade for nu at have indgået et samarbejde med Field’s.

Glæd dig til et nyt Hotspot i P1 ved A-tårnet – så du altid kan få en p-plads når du ankommer i Din Bybil, men samtidig også ved hvor du kan finde en Bybil når du skal hjem igen med de mange indkøb.

Vær opmærksom på at i forhold til nogle af de andre Hotspot, skal du ved Field’s, blot trække en billet når du ankommer til parkeringshuset. Du skal altså kun kontakte vagten, når du skal køre ud igen.

Udover Hotspottet vil du også have mulighed for at møde os i centeret. Hold øje med vores Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på, hvornår du kan møde os i Field’s til en god snak om Din Bybil.

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare