h

Gæsteblogger Marie Jedig

I lørdags skulle Philip og jeg til Næstved, for at hjælpe med klargørelse af lokaler og mad i forbindelse med Lillis barnedåb. I dén forbindelse havde vi allieret os med virksomheden Green Mobility, som er et koncept med delebil i københavnsområdet. Green Mobility tilbyder delevenlige, eldrevne bybiler – og da vi faktisk skulle et godt stykke ud af København, nemlig til Næstved, var vi lidt nervøse for præcis el-delen, fordi der jo er et stykke vej – men det lykkedes altså!

Konceptet er virkelig genialt, og det er i hvert fald ikke sidste gang, at Philip og jeg anvender Green Mobility til at komme rundt omkring – f.eks. når vi skal besøge hans mor på Frederiksberg, når vi skal i IKEA eller på museum. Man skal bare oprette sig via app’en”dinbybil” – og det bedste, af det hele er faktisk, at uanset hvor langt og meget, du kører, så bliver det altid maks 450kr. pr. døgn.

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, så I selv kan komme i gang med Green Mobility – rabatkoden er #kørdinbybilsommarie og skal anvendes i app’en “dinbybil” i app store. Rabatkoden udløber d. 31. december 2016 – så måske der er god mulighed for at køre hjem til jul i én af Green Mobilitys biler!

Følg med på Facebook her – og så vil jeg ellers bare anbefale jer at tjekke ovenstående video fra vores tur ud. Det var lige så sjovt, som det lyder – ha ha!

Se videoen her.

Se det oprindelig indlæg her og læs meget mere fra Marie på hendes blog.

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare