h

Gentofte kommune er nu en del af Zonen

Efter at have hørt brugerne, hvor de gerne vil kører hen, er vi nu klar med endnu en udvidelse af Zonen. Således er det nu muligt at tage Din Bybil til, fra og rundt i Gentofte kommune.

Med udvidelsen af Zonen ønsker vi at give brugere i Gentofte, den luksus det er altid at have en Bybil til rådighed. Så uanset om du skal ned og handle, køre en længere tur indtil København eller pendler fast mellem resten af Zonen og hjemmet, så er det alt sammen nu muligt i Din Bybil.

Med GreenMobility’s Hotspots centrale steder i København, har det aldrig været lettere at køre direkte fra hoveddøren indtil centrum, uden at parkering bliver en stressfaktor. Samtidig får Københavnerne nu også muligheden for at kunne fylde bilen op i Ikea eller besøge venner og familie i Gentofte.  Alt sammen uden at skulle tænke på en stigende minutpris, mens bilen holder parkeret. Med inddragelsen af Gentofte kommune, bliver GreenMobilitys Zone Skandinaviens største delbilszone. Det er vi rigtig stolte af, fordi vi på denne måde kan tilbyde vores brugere den største fleksibilitet på markedet.

En tur på 30 minutter fra Gentofte til Kgs. Nytorv vil koste 105 kr. Det er selvfølgelig altid inkluderet i prisen, at man kan parkere gratis på et GreenMobility Hotspot i fx Magasin’s parkeringshus eller et af dine mange andre Hotspots i indre by. Dem kan du læse mere om her.

God tur!

 

 

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare