h

Nyt månedsprodukt – Fri Bybil

Vi introducerer nu månedsproduktet Fri Bybil, til dig der gerne vil køre afsted uden at skulle tænke nærmere over en tikkende minutpris, men i stedet betale en fast lav månedspris.

For 1.195 kr./md.  får du 45 timer fri brug af Din Bybil, som du helt frit kan fordele på den pågældende måned. Fx hvis du pendler til og fra arbejde indenfor Zonen, kan du fordele dine frie minutter ved at bruge halvanden time om dagen. Eller skal du på en længere tur ud af Zonen, kan du køre afsted og parkere Bybilen mens du ordner dit ærinde.
Vi vil gerne give dig fuld fleksibilitet, mere frihed og Fri Bybil til en lav minutpris på 0,44 kr.

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til Hej@greenmobility.com fra den e-mail du er oprettet med, markere emnefeltet med ’Fri Bybil’, og så klarer vi resten. Du skal blot være oprettet, for at kunne tilmelde dig. Er du ikke oprettet endnu, kan du gøre det lige her. Tilmelder du dig i løbet af en måned, vil der være forholdsmæssig betaling og Fair Use for den igangværende måned.

Fair Use er det koncept Fri Bybil hører under. Det betyder, at du får 45 timers fri brug pr. måned, herudover koster det 3,50 kr. i minuttet. Der er ingen begrænsning af antal ture pr. dag, og ingen
begrænsning på hvor lang tid du må køre. Har du derfor lyst til at køre på en længere tur ud af
Zonen, skal du blot være opmærksom på, at din tur ikke kan afsluttes og derfor trækkes tiden fra
de 45 timer. Fair Use sikrer dig op til 45 timers fri brug, og derfor er der heller ikke nogle ’timer’
som kan overføres til næste måned.

Nyd at du nu kan køre afsted til en virkelig lav minutpris, og opleve endnu mere frihed og flere fordele med Fri Bybil.

Læs mere om vilkår og betingelser her (se link) og har du spørgsmål til Fri Bybil så læs mere her (se link) ellers så tøv ikke med at kontakte os (se link).

 

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare