h

Nu starter gavejagten

Den 1. december lancerede GreenMobility og Flying Tiger Copenhagen verden største pakkekalender – i hvert fald geografisk.

Frem til den 24. december vil der hver dag blive lagt en gave ud i fire tilfældige Bybiler. Nummerpladerne på de gældende Bybiler vil herefter bliver oplyst på Facebook, og så gælder det bare om at finde bilerne først.

Alt du skal gøre for at være med i gavejagten er at være tilmeldt GreenMobility – Din Bybil, som du kan gøre lige her, og hente app’en til din telefon i App Store eller Google Play 
“Med appen finder, reserverer og låser du gavebilen op. Du har altid overblik over, hvor den nærmeste gavebil holder parkeret, og du kan reservere den gratis i 30 minutter. Når du står ved bilen, åbner du den med din app ved et enkelt tryk, tager gaven og afslutter turen, hvis ikke du skal ud og køre. Når du ikke frem til bilen inden de 30 minutter er gået, frigives bilen, og en anden heldig gavejæger kan overtage pladsen.” Forklarer Rasmus Brandt, CEO GreenMobility

Det er ikke engang et krav, at du skal køre i bilen. Så er du kun ude efter gaven, skal du være hurtig – reserver bilen, tag gaven fra passagersædet og afslut turen igen. Derved betaler du kun de 3,50 kr., det koster at starte og slutte turen.

Gaverne du vil finde i bilerne er et blandet udpluk fra Flying Tigers sortiment, og samtidig vil GreenMobility en gang i mellem tilføje bonusgaver for eksempel gavekort med frie minutters kørsel i Din Bybil.

Sammen håber Flying Tiger og GreenMobility at skabe god julestemning, og øge opmærksomheden for bæredygtig mobilitet i København.
“Vi gør det for at fejre, at vi er ved at omlægge vores lokalkørsel til bæredygtig transport – fra taxa til elektrisk delebil. Men også for at motivere andre virksomheder samt københavnerne til at give delebiler en chance og opleve, hvor nemt det i virkeligheden er.” Fortæller Flying Tiger Kommunikationschef, Esben Pedersen.

Følg med i pakkejagten og find billerne som de første ved at følge Flying Tigers facebookside her og GreenMobilitys side her.

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare