h

Parkeringsguiden

Vi er klar over, at det kan være en hovedpine at skulle finde og betale for parkering i København. Derfor har vi forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig, at parkere dine Bybiler. Vi tilbyder at du kan parkere gratis på alle ikke tidsbegrænsede offentlige parkeringspladser inden for Zonen, eller benytte dig af vores særlige Hotspot aftaler rundt om i København. Hotspots er parkeringspladser, som du finder i udvalgte parkeringshuse og hos samarbejdspartnere. Du kan læse mere om Hotspots her på bloggen og se dem alle i app’en. Der er dog stadig enkelte forholdsregler når du skal parkere Din Bybil.

Du skal altid overholde de gældende parkerings- og færdselsregler, når du kører Din Bybil

Du må IKKE parkere og afslutte din tur på følgende pladser: delebilspladser, private parkeringspladser, handicap- og taxaplads.

OFFENTLIGE PARKERINGSPLADSER

Du kan altid parkere på alle offentlige parkeringspladser indenfor Zonen, så længe pladserne IKKE er tidsbegrænsede. Du genkender offentlige pladser på de blå p-skilte. Vi betaler parkering, du skal blot parkere bilen og afslutte din tur.

For specifikke områdebestemte parkeringsregler se herunder eller læs mere her.

København
Her kan du parkere på alle offentlige parkeringspladser, der ikke er tidsbegrænsede. Du må ikke parkere på pladser reserveret til delebiler.

Her må du parkere:

Her må du ikke parkere:

Frederiksberg
Her kan du parkere på alle offentlige parkeringspladser, der ikke er tidsbegrænsede. Dog må du gerne parkere på pladser med 2 timers tidsbegrænsning. På Frederiksberg er opladningspladser tidsbegrænsede, og du må derfor ikke afslutte din tur her. Du må ikke parkere på pladser reserveret til delebiler.

Her må du parkere:

Her må du ikke parkere og afslutte din tur:

Gentofte
Her kan du parkere på alle offentlige parkeringspladser, der ikke er tidsbegrænsede.

Her må du parkere:

Her må du ikke parkere:

Uanset kommune må der ikke parkeres på følgende: Delebilspladser, Private parkeringspladser, Handicappladser og taxa pladser.

HOTSPOT

Hotspots er p-pladser reserveret til Din Bybil. På Hotspots kan du altid komme af med din Bybil, og ofte kan du også finde en ledig Bybil på pladserne. Er pladserne på dit udvalgte Hotspot optaget, kan du stille Bybilen på en nærliggende ledig plads.
Parkering på Hotspots er gratis*
Du kan se alle Hotspots på kortet i appen, hvor du også kan læse mere om det enkelte, ved at klikke på det.
Læs mere om de forskellige Hotspots her eller i appen.

*Starter eller afslutter du en tur på Hotspottet i lufthavnen koster det et tillæg på 29 kr. som automatisk bliver trukket fra din konto.

Gentofte Hospital
Her kan du dog frit parkere og afslutte din tur på alle pladser, også de tidsbegrænsede.

Herlev Hospital
Her må du parkere og afslutte din tur på alle pladser, også de tidsbegrænsede.

Hvidovre Hospital
Her må du parkere og afslutte din tur på alle pladser, også de tidsbegrænsede.

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
Her må du parkere og afslutte din tur inden for hele området, du skal blot overholde de generelle regler for parkering.

Lufthavnen
I lufthavnen kan du parkere på vores Hotspot i P7 (parkeringshus 7), der ligger lige ved siden af Clarion Hotel. Hotspot pladserne finder du på niveau 0 lige ved ind/udkørslen fra Spidsvej. Starter eller afslutter du en tur her, koster det et tillæg på 29 kr. som automatisk bliver trukket fra din konto.

Parkering ved Bakken

Skal du en tur på Bakken, må du gerne parkere på deres private parkeringsplads, det er dog på egen regning, og du skal selv betale for det, når du kører ind på pladsen.Vær opmærksom på at et bestemt område omkring Dyrehavsbakken i Klampenborg har tidsbegrænset parkering i sommerhalvåret, mens Bakken har åbent. Det betyder, at du ikke kan parkere i det markerede område, som er vist på billedet. Du er selvfølgelig velkommen til at parkere på Bakkens parkeringsplads og selv betale de 60 kr. det koster at parkere her.

PRIVATE PARKERINGSPLADSER

Du må IKKE parkere på private parkeringspladser, medmindre vi har et Hotspot. Du genkender private pladser på de sorte p-skilte; det er parkeringspladser, hvor private parkeringsfirmaer fører kontrol med området, der typisk er ved virksomheder og tankstationer, mm. Du må ikke afslutte din tur her og al parkering på private pladser undervejs på din tur er på eget ansvar og regning. Vær sikker på, at du overholder parkerings- og betalingsregler inden du tager nøglen med dig. Se mere om privat parkering her.

Se vores videoguide af parkering her.

Rigtig god tur!

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare