Så nemt opretter du dig.Hvordan opretter jeg mig?

Alt du behøver, når du registrerer dig, er dine personlige oplysninger, et kørekort og dit betalingskort. Vi behandler dine oplysninger senest først kommende hverdag, og herefter har du alle dine Bybiler til rådighed.Hvordan reserverer jeg min Bybil?

Med din app kan du finde, reservere og låse Din Bybil op. Dermed slipper du for at have andet end din Smartphone på dig. Du har altid overblik over, hvor din nærmeste Bybil er, og hvor meget strøm der er på den. Når du har fundet din nærmeste Bybil, kan du reservere den gratis i 30 minutter.Hvordan starter og afslutter jeg min tur?

Når du er nået frem til Din Bybil, åbner du den med din app, mens du ligeledes kan afslutte din tur ved ét enkelt tryk. Renault Zoe er en meget enkel bil at betjene, så du vil hurtigt blive fortrolig med bilen.Hvor må jeg parkere?

Når du skal parkere Din Bybil, kan du stille den på alle offentlige parkeringspladser inden for Zonen, som ikke er tidsbegrænsede. Derudover har vi spredt en lang række Hotspots i parkeringshuse og hos samarbejdspartnere. Du kan se alle Hotspots i din app.Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til eller der er skader på min Bybil?

Har du spørgsmål til Din Bybil, Zonen eller ønsker du at anmelde en skade, kan du kontakte os på telefon, e-mail eller via opkaldsknappen i Bybilens loft.Hvordan oplader jeg min Bybil?

Hvis du vil oplade bilen, kan du bruge alle nærmeste ladestander fra E.ON. Der er selvfølgelig altid fri strøm, når du kører i Din Bybil.Hvad gør jeg, hvis jeg skal noget undervejs?

Du kan sagtens lave et stop undervejs uden at afslutte din tur. Se hvordan her i videoen.

Har du yderligere spørgsmål?

Så kontakt os her