h

Endnu mere frihed – i samarbejde med Sixt Biludlejning

Selvom Bybilen er ideel til bykørsel og de mellemlange ture ud af Zonen, har vi også forståelse for at mange fravælger elbilen, når de skal på de længere ture rundt i landet.

Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde en total løsning til dig der ikke vil eje egen bil, men skal på ture hvor du ikke vil tænke på batterilængde og opladning undervejs.
I samarbejde med Sixt biludlejning i Danmark tilbyder vi nu dig, som bruger af Din Bybil, specialpriser på billeje på både dags- , weekend –  og ugebasis.

Eksempelvis kan du få meget mere frihed for 450 kr. ved at leje en VW Polo, samme pris som vores 24 timers produkt – men uden samme opladningsbegrænsninger.
Skal du bruge en større bil , kan du leje en VW Passat St. Car eller lignende fx i syv dage for 2.170 kr. eller 1.179 kr. for en weekend.

Vi har, sammen med Sixt, prøvet at fuldende en mobilitetscirkel, så vi kan dække alle dine bil behov.
– Med Din Bybil har du 400 biler til rådighed indenfor Zonen, altså har du altid en bil til dine hverdagsærinder samt en nem og sikker transportmulighed – der giver dig fuld frihed i hverdagen.
– Med Sixt aftalen kan du nemt og billigt låne bilen til de lange ture ud af Zonen, eller hvis du har behov for en lidt større bil i en periode, uanset hvad du skal så har Sixt bilen klar til dig. 

Følg linket her sixt.dk/greenmobility for at få mere information om din nye “langdistance-mulighed”.

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare