h

Velkommen til DTU Campus Lyngby

DTU i Lyngby, der til dagligt huser i omegnen af 15.000 studerende og medarbejdere, er nu inkluderet i Zonen.

Siden de første Bybiler rullede på gaden i oktober måned har vi oplevet stigende efterspørgsel efter en udvidelse af Zonen – en forespørgsel vi mægtig gerne vil lytte til. Nu er det derfor muligt både at starte og afslutte din tur ved DTU Lyngby Campus.

En 20 minutters tur fra eksempelvis Hotspottet ved Israels Plads til campus i Lyngby vil koste 70 kr. – og husk, at der kan være op til 5 personer i Bybilerne, som kan splitte regningen, mens parkering, forsikring og strøm selvfølgelig er inkluderet.

Du kan frit parkere på alle lovlige parkeringspladser ved DTU Campus Lyngby. Såfremt du ønsker at sætte en Bybil til opladning findes der E.ON ladestandere ved campus, som du frit kan benytte.

Vi håber på, at studerende, medarbejdere og besøgende vil få glæde Din Bybil til og fra forelæsninger, kaffeaftaler eller møder på DTU.

Vi forsøger hele tiden at lytte til, hvad du som bruger eller interesseret har at sige – så vi hele tiden kan forbedre mobiliteten i København til det grønnere og simplere. Derfor kan du altid kommentere, skrive eller ringe, med forslag til, hvordan du kan få større glæde af alle dine Bybiler.

God tur!

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare