h

Velkommen til Hvidovre Hospital

Hvidovre Hospital, et af landets største hospitaler med 35 afdelinger og 40.000 patienter om året, er nu blevet en del af Zonen.

Vi har på opfordring fra mange brugere nu oprettet en satellitzone ved Hvidovre Hospital, da vi naturligvis gerne vil leve op til jeres behov. Så fra i dag af kan du starte og slutte din tur lige ved hospitalet, hvor du vil kunne parkere på alle de udendørs parkeringspladser omkring P2 og P3.

Kører du for eksempel fra vores Hotspot ved Magasins parkeringshus i indre by til Hvidovre Hospital, en tur på ca. 25 minutter, koster det dig 87,5 kr. i alt, inklusiv fri strøm og parkering.

Vi håber at patienter, besøgende og medarbejdere vil få glæde af Din Bybil, når de skal frem og tilbage til hospitalet, nu med fuld fleksibilitet.

Vi forsøger hele tiden at lytte til, hvad du som bruger eller interesseret har at sige – så vi hele tiden kan forbedre mobiliteten i København til det grønnere og simplere. Derfor kan du altid kommentere, skrive eller ringe, med forslag til, hvordan du kan få større glæde af alle dine Bybiler.

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare