h

24 timers frihed med Bybil Flex

Har du mange ærinder, eller skal du på en længere tur? Kør alt det du vil på 24 timer til en fast lav pris på 595 kr.

Med Bybil Flex kan du både klare brunchen med veninderne, Ikea-turen med kæresten og forsoningsmiddagen om aftenen uden at tænke på, hvor mange minutter du bruger i Bybilen. Bybil Flex giver dig 24 timers fri brug af den Bybil du starter din tur i. Bybil Flex kræver ingen planlægning – når du har kørt mere end 2 timer og 50 minutter ryger du automatisk over på Bybil Flex og maks prisen på 595 kr.

Når du benytter Bybil Flex er det eneste du skal være opmærksom på, at du ikke afslutter din tur i app’en før du er helt færdig med at køre. Du skal derimod tage nøglen i handskerummet med dig, når du parkerer bilen undervejs på din tur. Det er først, når du er helt færdig med at bruge Bybilen og klar til at afslutte din tur, at du skal placere nøglen i handskerummet igen og trykke afslut i app’en. Afslutter du din tur tidligere eller skifter Bybil, overgår du ikke til Bybil Flex og betaler den faste minutpris på 3,50 uanset, hvor meget du kører samme dag. Se vores video om stopovers her.

Hvad mener I, når I siger ”fri brug”? Det vil sige, at du kan køre både inden og uden for Zonen og holde alle de pauser undervejs, som du har brug for. Bare husk, at du kun kan afslutte din tur inden for Zonen. Se mere om, hvordan du stopper uden at afslutte din tur her.

Hvordan tilmelder jeg mig Bybil Flex? Det kræver ingen planlægning eller tilmelding, at benytte sig af Bybil Flex. Bruger du samme Bybil i mere end 2 timer og 50 minutter svarende til 595 kr. overgår du automatisk til Bybil Flex og kan frit beholde Bybilen resten af de 24 timer.

Parkering inden for Zonen er med i prisen, ligesom vi også betaler for strøm til Bybilen. Skal du på en længere tur, og har brug for at oplade Din Bybil undervejs, kan du se en guide til opladning her.

God tur!

0 Kommentar - Skriv kommentar - Vis/skjul kommentare