Erhvervsaftale

En enkel, billig og grøn transportløsning til virksomheder og medarbejdere.
Tag en snak med os om mulighederne for en erhvervsaftale.


Bliv kontaktet

Vi sikrer, at dine medarbejdere altid når ubesværet frem til kontoret, mødet eller lufthavnen. Med en erhvervsaftale kan ansatte bruge Din Bybil uden besvær med udlæg og bilag. Vi samler alt på en enkel og overskuelig månedlig faktura.

Hotspot

Hotspot aftale


Større sandsynlighed for at have en Bybil lige ved døren og endnu nemmere parkering.

Bliv kontaktet
Hoteller

Hotelaftale


Nu kan dine hotelgæster opleve København spontant og fleksibelt. Med en hotelaftale kan du give dine hotelgæster et endnu bedre ophold.

Bliv kontaktet

»400 delebiler indtager København: Den største enkeltordre på elbiler nogensinde.«

Anna Nedergaard, Børsen
Jeg har i dag haft min første tur med Din Bybil og det var totalt overbevisende. På 16 minutter kom jeg fra Islands Brygge til lufthavnen. Da jeg igen landede i lufthavnen gik jeg ind på appen og bookede bilen til hjemturen og jeg parkerede lige uden foran hjemmet. Det var super nemt, meget overbevisende, god bil og bestemt ikke sidste gang jeg har benyttet Din Bybil.
Martin S. Christensen, din bybil bruger -da
»Elegant, nemt og hurtigt. Ved hjælp af green mobility fik jeg hurtig adgang til en el-bil som jeg brugte for kun 3.5 kr i minutter, det er virkelig pengene værd. Du slipper ikke bare for at slæbe dine varer i metro og bus, du oplever en enorm luksus og frihed. Fordi du har fri parkering, fri oprettelse og forsikring.«
Haroon Rana, Din Bybil bruger
»Nu har det aldrig været nemmere: Slip for at eje din egen bil.«
Magnus Ulveman, Berlingske Business